lørdag den 22. januar 2011

ØRERINGE OPBEVARING!







Jeg har langt om længe fået hængt mine øreringe op på et almindeligt lærred, som jeg har købt i søstrene grene. Jeg har langt flere øreringe, men de er opbevaret på en anden måde, det kan I få at se en anden dag :)

//Sine

9 kommentarer:

  1. Sikke mange øreringe, du har dig dér! :-D Det var ikke min plan, at sælge nogle, men hvis du har fået øje på nogle, som du er helt vild med, vil jeg da gerne :-D Hvad byder du? yallehballeh.blogspot.com

    SvarSlet
  2. argh, jeg skriver fra min forkerte bruger.... skriv til mig her: makecakenotwarxD@hotmail.com

    SvarSlet
  3. Skøn idé! :-) Kiggede lige forbi!

    SvarSlet
  4. Det har jeg det egentlig helt fint med :-D Hvilken vil du helst have? Du skal bare vide, at de er plastik, altså selve pinden og låsen er af plastik (-: Det har ikke rigtig nogle ulemper, så bliver man heller ikke allergisk overfor dem, men de skal nok renses ofte! Det gør jeg i hvert fald med de blå. Så skal man også passe på dem, specielt hvis de skal stikkes ind i et lærred :-D Hvad byder du for øreringene? Jeg aner intet omkring prisen, for min mor købte pakken til mig i Tyrkiet (: Kan dog se på pakken, at de er fra Kina. yallehballeh.blogspot.com

    SvarSlet
  5. Genial idé, at sætte dem op sådan ;-)

    SvarSlet
  6. Hej. Når jeg forsøger at lægge dit link på min linkliste, så sker der ikke noget :( Det er meget mystisk - det er kun med dit link.. Ved du, hvordan det kan være?

    /Anna
    infashionwetrust

    SvarSlet
  7. Hehe, nu virkede det ;) Typisk når man lige har skrevet :)

    /Anna

    SvarSlet
  8. Tak for de søde kommentar :)
    og Anna - i know ;) hehe

    SvarSlet
  9. De røde :-D Helt fino! De vejer jo ikke noget, så jeg sender dem nok i en lille kuvert og det plejer normalt at koste 5 til 5,50 kr :-D Så hvad siger du til en 10'er for både øreringene og for at få dem sendt? Jeg follower forresten, jeg håber også, du vil followe mig! Jeg har ryddet rundt i mine ting og fundet en masse øreringe, jeg overhovedet ikke bruger eller har brugt, så dem vil jeg også lige sætte ind på min blog, så kan det være, du også vil købe nogle af dem?
    - yasemin, yallehballeh.blogspot.com

    SvarSlet